New sponsors [NL]


Geachte ondernemer,

Hartelijk dank voor uw interesse om sponsor te worden van voetbalvereniging GVC. Sponsoring van GVC is een mooie wijze om uiting te geven aan uw bedrijfsnaam. Op deze webpagina geven we een beschrijving van de nieuwe ambities van voetbalvereniging GVC en zetten wij de mogelijkheden voor ondernemers uiteen om hier van te profiteren.

Na enkele decennia is GVC sinds enkele jaren deels burgervereniging te zijn geweest inmiddels 100% studentenclub (GVC heeft alleen studentenleden, en is onderdeel van de overkoepelende studentensportorganisatie Thymos). Daarnaast is GVC steeds succesvoller in de standaardklasse (terugkeer in 2014/2015, en laatste jaren eindigend in subtop). Deze transities zijn het logisch gevolg van de nieuwe ambities van de vereniging om dé studentenvoetbalvereniging van Wageningen te worden. Daarbij stelt het zichzelf tot doel te groeien in het aantal studentenleden én op een hoger niveau te gaan acteren.

GVC is één van de oudste voetbalverenigingen van Nederland (zie History, in het Engels) en heeft van oudsher een groot bestand (oud)studenten. Met de komst van studenten uit alle hoeken van de wereld, heeft de club in de loop der tijd een internationaal karakter gekregen. Dit geldt met name voor het eerste elftal, dat naast een kern Nederlanders bestaat uit nationaliteiten variërend van Braziliaans en Colombiaans, tot Portugees, Italiaans en Pools. Daarmee trekt dit elftal de speciale aandacht in de regio – niet alleen door de diversiteit in talen en uiterlijk, maar zeker ook door de culminatie van een verscheidenheid aan voetbalstijlen. 

Graag bieden wij u als ondernemer de mogelijkheid om onze vereniging te sponsoren en daarmee de bekendheid van uw bedrijfsnaam te vergroten. U heeft de keuze uit verschillende sponsorpakketten, variërend van inloopshirt tot volledig teampakket. Deze teamkleding zal worden gedragen rondom en tijdens de competitiewedstrijden door de selectiespelers. De selectie-elftallen spelen hun wedstrijden in Wageningen en regio Betuwe en Veluwe. De wedstrijden worden bekeken door tientallen tot honderden toeschouwers. Bovendien worden de wedstrijden van het eerste elftal verslagen in de regionale krant, soms met foto.

Wanneer uw sponsor wordt van GVC, dan garanderen wij het volgende:
– Uw bedrijfsnaam zal getoond worden op onze website en in promotiemateriaal.
– M.b.t. tenue/trainingspak/sporttas/inloopshirt: Uw bedrijfsnaam en –logo zal in wit worden geprint op de buikzijde van het tenue, de rugzijde van het trainingspak en het inloopshirt, en de zijkant van de sporttas.
– De sponsoring zal gelden voor twee seizoenen; spelers zullen dus de teamkleding met uw naam en logo dragen rondom en tijdens alle competitiewedstrijden van deze twee seizoenen
– M.b.t. trainingspak: Spelers zullen worden verplicht de trainingspakken te dragen voor en na de wedstrijd. De wisselspelers en lijnrechter zullen het trainingsjasje tijdens de hele wedstrijd dragen. Bovendien zal in de wintermaanden het trainingsjasje worden gedragen tijdens de warming-up.
– M.b.t. tenue: GVC zal alle competitie- en bekerwedstrijden spelen in het shirt met de sponsornaam, met uitzondering van thuiswedstrijden waarbij de tegenstander een tenue met dezelfde kleuren draagt.
– M.b.t. inloopshirt: Het inloopshirt zal worden gedragen tijdens de warming-up van competitiewedstrijden die gespeeld worden bij goede weersomstandigheden (droog, gevoelstemperatuur van 15 graden Celsius of hoger).

In Wageningen vormen studenten een grote, en voor sommige ondernemers, uiterst belangrijke doelgroep. Het verbinden van uw bedrijfsnaam aan GVC Wageningen zal een manier kunnen zijn om meer studenten aan uw onderneming te verbinden.

Tenslotte willen wij u graag wijzen op het feit dat sponsoring van een sportvereniging u belastingvoordeel biedt. Sponsoring valt onder reclamekosten, en de gemaakte kosten kunnen derhalve van uw bedrijfsresultaat afgetrokken worden. U hoeft derhalve minder af te dragen aan de belastingdienst.

Wij hopen dat we met deze informatie uw belangstelling verder hebben aangewakkerd en dat u uw naam wil verbinden aan onze studentenvoetbalvereniging. U kunt ons bereiken via board[at]gvc-wageningen.nl.

Met sportieve groet,

Het bestuur van GVC